Wax hair extensions zijn een geweldige manier om lengte aan je haar toe te voegen

Wax hair extensions zijn een geweldige manier om lengte, volume en textuur aan je haar toe te voegen. Ze zijn meestal gemaakt van menselijk of synthetisch haar en kunnen op verschillende manieren worden aangebracht, waaronder warme was, koude was en tape-in. Wax extensions kunnen enkele weken of zelfs maanden meegaan, afhankelijk van de kwaliteit van het haar en de applicatiemethode.

Als je erover denkt om wax-haarextensies te krijgen, is het belangrijk om je onderzoek te doen en een gerenommeerde salon of stylist te vinden die ervaring heeft met dit type haarextensie. Je moet er ook voor zorgen dat je op de hoogte bent van de verschillende soorten wax die beschikbaar zijn en hoe deze je haar kunnen beïnvloeden.

Hot wax extensions worden aangebracht met een hot wax machine. Het haar wordt eerst in een warm waxbad gedompeld en vervolgens met een speciale applicator op het haar aangebracht. Dit type extension kan enkele weken aanhouden, maar het is belangrijk op te merken dat het je natuurlijke haar kan beschadigen als het niet correct wordt aangebracht.

Cold wax hair extensions worden aangebracht met een cold wax machine. Het haar wordt eerst in een koud waxbad gedompeld en vervolgens met een speciale applicator op het haar aangebracht. Dit type extension kan enkele weken aanhouden, maar het is belangrijk op te merken dat het je natuurlijke haar kan beschadigen als het niet correct wordt aangebracht.

Tape-in ​​extensions worden aangebracht met een speciale tape die zich aan het haar hecht. Het haar wordt vervolgens door de tape getrokken en met een speciale applicator op het haar aangebracht. Dit type extension kan enkele weken aanhouden, maar het is belangrijk op te merken dat het je natuurlijke haar kan beschadigen als het niet correct wordt aangebracht.

Welk type wax extension je ook kiest, het is belangrijk om de instructies goed op te volgen en je haar te verzorgen om beschadiging te voorkomen. Als u vragen heeft, stel deze dan aan uw stylist of salon voordat u aan de slag gaat.

Bij het kiezen van wax hair extensions is het belangrijk om degene te selecteren die passen bij je natuurlijke haarkleur. Kies ook extensions die gemaakt zijn van hoogwaardig mensenhaar. Extensions die gemaakt zijn van synthetische materialen zien er niet zo natuurlijk uit en kunnen je haar beschadigen. Het is ook belangrijk om wax extensions te kiezen die de juiste lengte hebben voor jouw haar. Als je kort haar hebt, kies dan voor kortere extensions. Als je lang haar hebt, kies je voor langere extensions. Extensies die te lang of te kort zijn, kunnen uw haar beschadigen en blijven mogelijk ook niet goed zitten.